Set Payudara

Cara membesarkan payudara : Anda mencari cara membesarkan payudara , tips membesarkan payudara , petua membesarkan payudara ke ?

Kalau begitu baiklah, kita perlu berkenalan dulu dengan Pueraria Mirifica !

Pueraria Mirifica

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon. Pueraria Mirifica

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah manhattan dry cleaning pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut. Anda Memang Perlukan Tumbuhan Herba Ini Kerana:

  • Tumbuhan Herba ini sangat berkesan 99% bagi menambah saiz payudara
  • Digunakan oleh orang dahulukala
  • Menambah saiz payudara dengan sangat berkesan
  • Menegangkan punggung dan kulit payudara
  • Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara dan seluruh badan
  • Mengetatkan cengkaman Vagina
  • Menghalang jangkitan kuman pada vagina
  • Dan lain-lain kebaikan untuk wanita dalaman dan juga luaran khususnya

Sekejap!!! Tak kanlah anda nak kena pergi mendaki bukit, pergi ke Thailand hanya untuk mendapatkan tumbuhan ini kan ?

Kami ingin memperkenalkan kepada anda Set Lengkap Thanyaporn bagi membantu membesarkan Payudara anda secara semulajadi.

Set Lengkap Thanyaporn adalah satu set ubat dan rawatan alternatif bagi membantu membesarkan payudara wanita secara semulajadi. Set Lengkap ini mengandungi Kapsul Thanyaporn, Krim Payudara dan Sabun Payudara.

Thanyaporn kapsul adalah herba semulajadi yang berkesan, mempunyai sijil Kesihatan Antarabangsa, membantu awet muda, mehilangkan kedutan, membesarkan payudara, menganjalkan tubuh badan, kembalikan keperawanan, serta kesihatan tubuh badan secara menyeluruh.

Berkesan dalam masa yang amat singkat iaitu 2-4 minggu. Keberkesanannya dijamin dan terbukti.

Hanya ambil sebiji pil sehari, anda akan lihat perubahanya dalam masa 2 minggu – 4 minggu. Kesan yang bakal menjadikan anda merasa lebih yakin dan cantik menawan!

Manakala , sabun digunakan sewaktu mandi. Urut dan buihkan sabun ke sekitar payudara. Kemudian bilas. Selepas mandi, sapukan krim ke payudara. Gunakan sehari sekali. Baik digunakan untuk mandi petang.

Ini pula gambar pengguna Set Lengkap. Terbukti sangat berkesan!

Gambar ini adalah hasil penggunaan Set Lengkap.Pembaca blog ini adalah wanita sahaja, =) Dont worry.

Testimonial Set Lengkap Thanyaporn Baca sini !

Murni – Kuantan: Asalamulaikum, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.

Aida – Ipoh: Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

Hasnida – Alor Star: Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri.

Hasilah – Kelang: Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini.

Sohara – Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah.

Produk ini dijamin selamat dan merupakan produk yang sangat popular dan terlaris di pasaran. Tumbuhan herba ini dipercayai turun temurun untuk membesarkan payudara dayang-dayang dalam istana kerajaan Siam silam.

RM150

Penghantaran Percuma Seluruh Malaysia

Untuk menempah, sila SMS,

PAYUDARA UP” , NAMA ANDA dan tarikh lahirke

0182847080

Kami akan menghubungi anda dan akan menerangkan dengan lebih lanjut berkenaan Set Lengkap Thanyaporn yang akan membantu pembesaran payudara anda secara semulajadi dan alami. Payudara lebih mantap, anjal dan gebu! =) Lakukan tempahan anda dengan segera di Anggunwanita.com/tempahan

4 comments to Set Payudara

  • WAN NURU AMIRA BINTI WAN ZAHRI  says:

    sis,saya mmg cri produk thanyaporn ni..sya cri kt kdai jamu xde pn..sume tmpt sya dh tnya xde.mcm mana saya nk dptkan produk thanyaporn ni..

    • Admin  says:

      Sis Wan, kami akan sediakan produk lengkap ini untuk sis.
      Just bank in ke akaun syarikat, then beri details lengkap alamat, nama dan no phone.
      Akan dihantar guna poslaju.
      (^^)

  • hidayatul  says:

    Sis..sy just nk tgangkn, mntapkn dan montokkn payudara sy..bkenaan saiz sy dh xnk besarkn..cz payudra sy dh besar..adakah produk ni blh sy gunakn tnpa mnambahkn lg saiz payudara sy.

    • Admin  says:

      Ya Sis, caranya, kita ambil sebiji atau dua biji pil sahaja.
      Bila dah tegang, kita dah boleh stop consume. :)

Leave a reply

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>